Wat doen we

Herweyers vergroot uw woon- , werk- en leefcomfort. Elke bouwvraag krijgt dan ook een pasklaar antwoord. Of uw project nu klein of groot is, wij besteden er evenveel zorg en energie aan. U verbouwt, wij springen bij waar nodig. U wil een gezinswoning, loft of villa, wij werken die feilloos af, van fundering tot huissleutel.

U bent architect?

Dan zorgen wij voor de praktische uitwerking van uw ontwerp. Dat kan zich beperken tot de ruwbouw maar ook een volledig project zijn. Uw inzichten en visie zijn daarbij altijd ons kompas. Bovendien denken wij proactief mee. Zo vermijden we tijdig potentiële moeilijkheden.

U bent particulier?

Dan steken we de koppen samen. Want uw ideeën en wensen vormen de voedzame bodem waarop wij oogsten. Alleen zo creëren we een woning volledig op uw maat. Hoeven we alleen nog rekening te houden met de bouwvoorschriften. En natuurlijk met uw budget.

U bent bedrijfsleider?

Dan winden we er geen doekjes om. Wat telt is een snelle realisatie met respect voor de deadlines. Een no-nonsense aanpak. Met zin voor overleg. Korte beslissingslijnen zorgen er nu eenmaal voor dat we gemakkelijk kunnen inspelen op onverwachte omstandigheden.

"Bouwen doe je in vertrouwen"
- Geert Herweyers -