Historiek

1972
François Herweyers begint als zelfstandig metselaar. Zijn onderneming is al snel succesvol en stijgt in de loop van de jaren boven zich uit. Naast ruwbouw spitst Herweyers zich ook meer en meer toe op totaalrealisaties.
2003
Zoon Geert neemt de zaak over. Hij hervormt Herweyers structureel: het personeelsbestand breidt uit, de taken worden herverdeeld. Dat leidt tot een nieuwe, moderne dynamiek.
2008
Herweyers wordt opgenomen in Erkenningsklasse 5, wat de vooruitgang van het bouwbedrijf aangeeft.
2009
Echtgenote Tinne versterkt het team met haar financiële expertise. Na een grondige renovatie van de kantoren, breidt Herweyers verder uit.
2013
De onderneming blijft zich verder ontwikkelen. Erkenningsklasse 6 is de bevestiging dat Herweyers de juiste richting uitgaat.
2013
Lof. Confederatie Bouw onderscheidt Herweyers als Jonge Vlaamse Aannemer van het Jaar.
2013
Wie in de kijker loopt, wil er graag keurig uitzien. Daarom voorziet ontwerpbureau maneuver Herweyers van een nieuw logo en een frisse huisstijl.
2014
Op 15 jaar tijd is het personeelsbestand verdubbeld. Meer dan 30 mensen vormen de grondslag van een bloeiende bouwonderneming. Bovendien verhuist Herweyers naar het industriepark in Stekene, waar een gloednieuw gebouwencomplex het bedrijf huisvest.
2022
Herweyers bestaat 50 jaar. We zijn dan ook trots om onze klanten al een halve eeuw met succes van dienst te zijn. Voor deze speciale gelegenheid lieten we ons eigen bier brouwen, het "Herweyerken".