Residentie Perla

Werd reeds 50% verkocht

Dit nieuwbouwproject, genaamd Residentie Perla, biedt een exclusieve collectie van 13 luxueus afgewerkte appartementen, naast een commerciƫle ruimte, 20 ondergrondse parkeerplaatsen, opslagruimtes en een fietsenberging. Bij het ontwerp van dit project is er speciale aandacht geschonken aan veiligheid, gebruiksgemak, privacy en comfort, waardoor elke bewoner een kwalitatieve levensstandaard wordt gegarandeerd.

Elk appartement beschikt over een optimaal gelegen terras dat uitzicht biedt op een sfeervol aangelegde gemeenschappelijke tuin, wat bijdraagt aan de serene woonbeleving.

Residentie Perla onderscheidt zich door haar bijna-energieneutrale karakter, wat bewoners recht geeft op 50% korting op de onroerende voorheffing gedurende de eerste vijf jaar. Dit project voldoet aan de meest recente energie- en isolatievoorschriften, met toepassing van geavanceerde technologieƫn zoals akoestische isolatie, hoogrendementsglas, een ventilatiesysteem van type D, vloerverwarming en een warmtepomp, die allemaal bijdragen aan een duurzaam en comfortabel binnenklimaat.

Deze nieuwbouw staat bekend om zijn superieure afwerking, comfort en de aangename omgeving, waardoor het een uitstekende keuze is voor wie op zoek is naar kwalitatief hoogstaand wonen.

Toekomstige eigenaren krijgen de mogelijkheid om mee te beslissen over de afwerking van hun appartement, wat zorgt voor een persoonlijke touch en een thuis op maat.

Heeft dit aantrekkelijke en centraal gelegen project in Stekene uw interesse gewekt?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tanja via tanja@huyzen.be of op het nummer 0477 37 45 84.